Nejlepší cena dopravy po Evropě, platba CZK/EUR
Naši profíci vám poradí 771 114 272
Kokosový cukr patří nejlepší přírodní alternativy běžného rafinovaného bílého cukru.
- Kokosový cukr se získává přímo z nektarů květů kokosových palem. Povařením sesbíraného nektaru se vytvoří karamelová hmota, která se následně po usušení rozdrtí do drobných hnědých hrudek. Jedná se tedy o zcela přírodní produkt, který se nijak nerafinuje!
- Díky tomu obsahuje všechny původní minerální látky a poměrně i široké spektrum polyfenolických látek. Bonusem je jeho lahodná karamelová chuť a také příjemná vůně.
- Glykemický index kokosového cukru se pohybuje okolo hodnoty 50, což je méně než u řepného cukru nebo např. javorového sirupu. Tím se kokosový cukr řadí mezi potraviny se středním glykemickým indexem.
Obsah balení: 250 g
Složení: 100% přírodní kokosový cukr
Cukr konzumujte vždy s mírou. I přes vyšší obsah vlákniny a nižší glykemický index nelze doporučit kokosový cukr diabetikům jako náhradu rafinovaného řepného cukru.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.